Я буду на Світязі 27.06. під обід. Виїзд 26.06.неможливий із-за сімейних причин. На Гряді незамовляйте на мене місце, на Світязі маю особняк, але долучося до клубчан ЗРАЗУ ПО ПРИЇЗДІ. П.С. 27.06. відкриття плавального сезону в Шацьку П.С. 1. ХОЧУ СОНЯЧНУ ПОГОДУ!!!!!!!!!!
на погоду все і розраховуэться. якщо погана- то я навряд чи буду, бо там тоді тільки пити водку і дэвок ганяти, більш нічого. заграв вже той дощ
Вітання від Шкода Клубу. Я ось теж зібрався на вихідні в Шацьк зкомпаніює, правда лише на своїй машині. Шег(мій давній друзяка) розповів що ви теж збираєтеся Можна було б і збірною поїхати Є таке питання: "Якщо ви їдете, і у вас є вільні місця в машині, чи не могли б ви ще когось взяти, а то в нас компанія велика, а машина маленька(("
я то палюбасу їду.. чесно кажучи незнаю де я тама буду але точно на Світязі))) де кого шукати теж незнаю..але знаю що я десь в селі на хатах буду)) там від тих хат десь кілометр шагать тоді прийдеш до бази , там діти відпочивають і там ще чуть пройти і над дорогою базар)) вот там десь я буду відпочиватитуди їду автобусом якраз на три дні при будь якій погоді))) такщо якщо побачу фолькси з наклейками, буду падати на капот і сміло жати руку
Я так зрозумів що кожен їде окремо і при можливості вже на Шацьких ми зустрінемся. Варіант непоганий - на крайній випадок можна обмінятися телефонами. Так як в мене бажання їхати все ще є, можеш скинути телефони тих варіантів ?!
погодка нарісовується....... клас. адміни, а можна зробити зверху список, хто їде і так щоб там добавлятись можна було б, а то х - поймеш хто буде
так не можна, добавляйтеся собі нормально, а той хто організовує точку, хай постійно дає оновлення списку
а де точка?? то??? йопамать каго куда шукать??? я чо буду весь Світязь обплавувать??? і ваше як хто доїжає до місця??? мо по машинам будем орієнтуватись?? але я на автобусі(....
Мені здається секрету в номері мобіли ніякого немає, а наша "кулька" тісна. Всяке буває в дорозі і заодно будемо знати одноклубників. Почну: 1.ROS (Ростислав) - 80677145808
Роман :dance2: 8-066-079-85-22 пі.сі. але на вихідні грози передають. всерівно їдемо??? щоб не було попандосу
хлопці вибачте но не зможу я собі нову машину придбав і зараз з грошима напряг навіть на зїзд не зміг прибути,зараз стану трішки на ноги тоді буду з вами,вибачте не гнівайтеся,на наступний зїзд прибуду но на озера не зможу поїхати,щей малий захворів на вітрянку
Так, дійсно - яка машина, надіємся надалі фольц? На Шацькі я їду. Вирішили їхати двома машинами, назбирав 10 чоловік. Вирушаю в пятницю зі Львова в годині 17*00-18*00. Напевно на Свитязь, хоча хочеться на Пісочне. Наразі все впирається в погоду і більш-менш нормальне місце для ночівлі, поназбирував телефони - завтра буду шукати "дешево и сердито" ))) Може хтось має якісь контактні телефони, буду дуже вдячний в допомозі, бо особисто туди їду вперше! На всякий випадок беру палатки, але надіюсь до цього не дойде ))