Фотокореспондента на то дійство не бажаєте.... Я вже собі уявив заголовок на Форумі.... "Шалений снігопад у Луцьку. Виною всьому поламані троянди"
я думаю,що твоє чуйне сердечко не дозволить мені так просто замерзнути в снігу....або вдвох,або ніхто!=)))))) КРИЗИ-НЕМА!
Я взагалі не бачу щоб в цій темі хтось машинами цікавився :D Блін, нафлудили тут... Нам треба на іший форум іти... сюда ---> http://posydenky.lvivport.com/ :D:D:D
Я думаю тебе вже до того часу Мартіні забанаить тут, і Юлю ти ніяк не найдеш. Ми з нею в пассаті білом пічкою зігріємся і гарячим чаєм))) :D
ой, віриш Ромчику, тебе тут пару днів не було, то вже так спереживалася, що їхати хотіла взнавати чи все з тобою добре:D
Нє, він нас тут всіх забанить за то шо ми розвели))) Хоча я думаю такими темпами ми скоро повернемся до теми гуми, тіки не тої шо на колеса)))))
В любий момент дня і ночі... Пожертвую навіть сном для такої справи... Громадськість має знати всі перипетіїї клубного життя...
то люксично, думаю якраз робитимеш мені золоту картку на знижки у салон... і ми з Shaggy приїдемо приведемо себе в порядок, заодно покажеш місто нам, але я думаю, що ти будеш дуже гостинний і не образишся якщо весь форум приїде перевірити чи з тобою все ок
ну це вже провокація...ми...і Шеггі...весь форум... Шеггі і весь форум поїдуть дивитись Луцьк,а ми той час будем виробляти золоту картку)))))))))))))
Ридаю )))))))) Нууу Нааарооод!!! НУ НЕ ФЛУДІТЬ Нууу Я Ж ПО ТЕМІ ПИТАВСЯ Ридаю прямо під столом ))) дійсно тема прекрасна получилась. за вікном П...Ц а тут жарко і смішно!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: А від Мартіні нам точно... кхм-кхм )))))))))) :gamer: :D :gamer: :D :gamer: :D :gamer: