З радістю вертаюсь до клубу з новим авто AUDI A4

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Golf 2, 19 гру 2010.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ну знаєш тут правила нічим не простіші але тут всі чемно їх виконують і повір - жодних проблем))) Мені наприклад дуже подобається рухатись по дорогах праги. Усі водії ввічливі - пропускають... тому і пробок менше... ремні завжди пристебнути ближнє світло включене... Це ж все робиться задля безпеки нас же самих... Ніхто тобі не поїде більше положених 50 по місту... Люди живуть собі і тішаться життю...
    а ше мені подобається виносити сміття по окремих ящиках... Ну що ж тут зробиш - Європа)))

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я сам... і іміграцією то важко назвати бо як писав вище перебуваю поки шо тут на птічіх правах(польська бізнес віза)... Дружина з дочкою поки в Україні але приїжджатимуть в гості))) і я до них...

3. kym

kym Аксакал

a 100
    У нас уже теж появились окремі ящики для пет.посуди...ще трохи і буде окремо на дерево скло і інші.... так що в нас теж Явропа (бо Янек президент)

4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    еее стоп тільки не починайте в моїй темі політичні баталії))))

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ніхто не проти строгих правил. Але де в Чехії дайці мордаті? Скількох бачив? Я ні одного. А мажори, яким на будь-які правила чхати з великої колокольні? Скільки їх там? А скільки там зарплати на їх штрафи? А в нас? Щодо теми - вітаю щиро, що ти у справжній цивілізації на хорошій машині і заздрю по доброму.

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я абсолютно з тобою солідарний....не з простих людей починати треба країну міняти... Ато в нас в Україні штрафи європейські а зарплати Африканські... Тільки от нажаль мені здається шо Україна це просто чиїсь проект по відмиванню грошей і не більше....((((

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    а її і міняти не потрібно - там стоїть чейнджер - такого чистого звуку я мало де чув)))

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    [​IMG][​IMG]Сьогодні проїхав 500 км за 3 год)))

9. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Андрій вітаю з хорошою обновкою, машинка просто супер.

• Подобається Подобається x 1
  10. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Значить не доводилось їздити на машині з якісним звуком... Nokia - це пусте слово в світі автозвуку....
    Я взагалі не розумію до чого ця тема - купив-катайся і радуйся тихенько, а не кричи який ти классний. Приїдь і тут таку купи,активно поучаствуй в житті клубу і відчуй радість участі, по нашим дорогам хочаб 400 за 3 години проїдь, слабо?
    А якщо слабо то нефіг блістать яйцами на весь світ.....

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    когось жаба задушила)))

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ... і ще. То не моя, звичайно, справа, але люди переважно їдуть за кордон на роботу, щоб заробити гроші для сім'ї, а не потратити їх там. Хіба що дійсно була така гостра необхідність в покупці авто...
    Я сам певний час жив за кордоном, в Польші, але не відчував себе там "вдома", тому заводити авто не було бажання, бо потім важко з ними було б прощатись. Хіба що повна еміграція, тоді так.

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Абсолютно ні, може мені й своїми почати вихвалюватись От в моїй машині музичка заводська Марк Левінссон стоіть, а в іншій Мореловська, правда сам ставив)))))))

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Не протів!... Цікаво!... Давай в окрему тему.....

15. ksirium

ksirium Початківець

ЕЩЕ НЕТ
    Поздравляю от души!!! Отличный автомобиль, просто красавчик:good:

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Сорі, що знову за політику, але якби всі звідси повиїзжали, то ці жлоби при владі може задумались би хоч трохи. А так вони впевнені, що більшість нікуди не дінеться і що на їх та їхніх дітей і онуків рабів ще вистарчить. Тому всім би радив втікати звідси поки не пізно, бо Україна, як це б не звучало погано - дійсно проект з відмивання грошей, причому не наших з Вами... Або братися за вила і щось вже робити з тими жлобярами, щоб жити хоча б так як чехи - гідно і у рідній країні, а не товктися по чужбинам...

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Виїджати всім не найкраще рішення... олігархи моментально китайців навезуть у них поняття власної держави відсутнє. От вила то вихід..... тільки наші лугансько-донецькі друзі до того ще не дозріли.
    а політика штука хитра, як би від неї не втікав, вона все одно бере тебе за одне місце.

18. kym

kym Аксакал

a 100
    На авто нелегалом довше можна бути... там без причин не зупиняють.... а потім продав ну трохи втратив...але заробмв точно більше

19. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Чувак прийми и мой поздровления с покупкой!!!!

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Значть дядьку шо я тобі відповім... Я ще не вивчив твоєї історії в клубі... Що ти зробив чи чого доброо написав... Але я обовязково зараз же цим займусь... Такі теми в автоклубах переважно і існують для того шоб кожен учасник міг похизуватись своїм авто... але не так як ото ти собі подумав а перед тими людьми, друзями і одноклубниками з якими я був плече в плече... Думаю ше раз перечитавши попередні дописи ти зрозумієш шо попри більш як пів річну відсутність мою на сторінках форуму люди знають мене і називають по імені...
    Але я не дивуюсь з тебе бо на форумах завжди трапляються такі гівнюки як ти...

Доречі встиг вивчити твої теми... Всі вони на тему дайте заробити... Ось і весь твій вклад...

Останнє редагування: 23 гру 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)