за рулем в 17 років!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем des, 23 лип 2012.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    шось я сумніваюсь в тому. по нашому законодавству несе відповідальність той хто здійснив правопорушення(думаєш чому відмінили листи щастя і складають протокол на водія який фактично їде) і це правильно. я можу розпоряджатись як завгодно своїм авто. по твоїх твердженнях виходить що ті хто "продавали" авто по дорученнях (юридично вони є власниками)мали б страждати від всіх пригод які натворили всі наступні водії. такщо це не більше ніж домисли

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Думаю, тему можна було закривати на дописі КІТ-а - докладно і глибоко.

Як можна підходити до такої справи з позиції: я випив, але як відкупитися від набридливих ДАЙців?

Нині колєга був свідком, як водій у Львіві здав назад просто в візочок з дитиною (водій не був блондинкою).

Це добре, що Ти впевнений за кермом, але закон є закон, і треба думати, як зробити так, щоби він почав працювати, потім другий, третій і т.д. Тоді всім нам від цього буде легше. Бо тоді ДАЄць не зможе Тебе зупиняти без причини і взувати по самі... нікуди.

Нині в "Епіцентрі" касирка обурилася, бо їй не сподобалася "двадцятка", яку я їй дала (просто, коли я її вночі друкувала, то вже була дуже втомлена - лик Франка кривий вийшов). Викликала свою начальницю. Та подивилася і сказала, що вона придирається до того, що не треба. Касирка прийняла гроші. Я спокійно спитала:
    -Може, належиться якесь "вибачте"?
    Касирка нічого не відповіла. Натомість на мене накинувся клієнт, який стояв за мною в черзі і прийшов туди зі своєю дитиною (дівчинка років 10).
    Хотілося його спитати, чи йому подобається, коли його вважають за бидло, і чи він хотів би, щоби його доця буда бидлом.

Це все було на тему.

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а я вважаю, що власник, що свідомо довірив авто людині без прав/неадекватній/п'яній і те де, має нести відповідальність. Інакше бути не може, бо цими діями оточуючі наражаються на небезпеку.

але, враховуючи, що я не юрист - списую все на своє ІМХО. ТС - роби як вважаєш за потрібне, ми тебе всерівно не переконаємо.

Рулез, стосовно того хто де вчився: всеж вважаю, що людина, що хоче їздити - зобов'язана вчитись на майданчику, а потім з інструктором в СПЕЦІАЛЬНО обладнаному авто. Незнаю звідки в мені така категоричність, але я шалено не хтів би, щоб, до прикладу, моя дитина була на одній дорозі із людиною, котра, вибачте, може спутати педалі.

Чортопхай, підтримую тебе, але це вже зовсім інша тема. На ту тему можна спілкуватись дуже довго..

4. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Багато людей було в такій ситуаціїї. В мене колись в посвідченні водія була дата, яка дозволяла керувати ТЗ після 18 р, але це таке... Теж підтримую думку, що тобі ще надоїсть кермувати за все життя. Всі той вік пережили і пам'ятають, що тільки чекали, щоб десь сісти за кермо. Думаю, ти всерівно їздив, їздиш і їздити будеш з правами, чи без, вибираючи способи обминути дайців... всі через то пройшли. Головне, щоб поїздки в 17 і трохи більше років безпечно закінчувалися. Згадую, як то колись було і стає трохи страшно, основне це було перевищення швидкості, деколи. Головне не спіши...

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    яким боком власник ТЗ може контролювати хто їздить на його машині? особливо на тлі того що доручення зараз непотрібне. достатньо передати техпаспорт. той кому ти довірив авто може передати руля наприклад ще комусь. і як в це все вписується відповідальність власника при продажі по дорученню?

6. des

des Початківець

Golf 3 (1993)
    ВСІМ СПАСИБІ!

тему закриваю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)