Як правило в кожному районі є кілька рагулів які займаються подібними речами і майже не вилазять з району. Думаю він з того району де забрав велосипед. Вартує пошарити вуличками вечерком, можна розпитати місцевих пацанів хто в них в районі "авторитет" і кого стараються обходити стороною. Якщо маєш час і надхнення то знайдеш урода. Головне знайти і прослідкувати де живе.
це стандартна відмазка. або тіпа - ми знаємо хто це, але там такий крутий тато чи мама, що краще купіть собі новий вєлік
УРА! Сьогодні моє дитя впізнало БИДЛО в райвідділі! Написали заяву, нас допитали, написали позовну заяву на відшкодування збитків! ВІН АРЕШТОВАНИЙ!!! На рахунок вєліка, поки знаю що спродував їх на "Шуварі" по 200-400грн в інші облсті. "Спритний вєлосипєрдіст" має аж...29 років!!! Посажу с.ку!!
: так йому і треба, причому постарайся, щоб сів надовго, таким ще в КПЗ треба проводити добру виховну роботу
Вітаю! Але мені здається краще було б йому руки і ноги відірвати, чим посадити...Велосипед тепер не вернеш, а бабки те "бидло" буде вертати дуже довго.
Нас в райвідділі було четверо потерпілих і всі написали заяви!!!! Шо йому ще там припишуть незнаю, ала взяли на гарячому.