Загубив документи

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Newman, 29 тра 2007.

1. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Відповідь: Загубив документи

Треба створити окрему тему "сни Мартіні" і кожного ранку перечитувати, щоб чогось не сталось...

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

то всьо панти, знакомий загубив доки і прийшов йому лист ошб був тоді то тодіто.... каротче він прийшов а атм дед старий ледве ходить так той старік захотів 400 грн!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

3. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

vsım pruvıt! Sorry,puwy z zakordony klavıatyra tyt dans'kojy movojy. Ale dymajy zrozymıete!
    Radula b tobi prodymatu zystri4 z 'd'adejy'. V mene byla sutyazıja- ja znajwla kypy dokıv (na kvartury,mawuny,robo4a dok-ıja itp) dekana z lısotexa,jak vujavulos'a pızniwe zhorstoko pograbovanogo.. Tak os' kolu ja z num zv'jazalas'a ta domovulas'a pro zystrı4 to vse jomy vıddatu (yvaga, bez vs'akoju vunagorodu! ja prosto yjavula sobı jakuj jogo zhax 4ekae to vse ponovl'atu z nawojy b'yrokratıejy!) to ı rozmova nawa byla num na duktofon zapusana, ı zystrı4 nawa na plıvky zn'ata, ta pıd kınez we ı grypa zaxvaty z Mura1 pıd'ixala. Potım ja za svoe dobro dovgo pojasn'vala 'de ta pru jakux obstavunax..' A jak tu ze zburaews'a organızovyvatu zıkavo? Mozhe v tebe ix za vunagorody ı vukralu?

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

називається зроби людям добро

5. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Aga, pyblıkyje oze Dr.Martını zranky 'tak, zgıdno momy snovıdınn'y v kogos' propadyt' dokı...' I ves' forym tuzhden' v zhası '4yr ne ja!!' Paranoja po4nets'a!
    Proponyjy ze vse na komerzıjny osnovy stavutu. Napruklad zamovl'atu snu Martını (a temy stvorutu syto na 4ergy zapusyvatus'a ) Napruklad pered sdelkojy abo kontraktom 'fart-nefart' abo 'l'ybut'-ne l'ybut'' ny ı todı vse byde jasno ta pruemno dl'a vsıx.

6. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

vsım pruvıt! Sorry,puwy z zakordony klavıatyra tyt dans'kojy movojy. Ale dymajy zrozymıete!
    Radula b tobi prodymatu zystri4 z 'd'adejy'. V mene byla sutyazıja- ja znajwla kypy dokıv (na kvartury,mawuny,robo4a dok-ıja itp) dekana z lısotexa,jak vujavulos'a pızniwe zhorstoko pograbovanogo.. Tak os' kolu ja z num zv'jazalas'a ta domovulas'a pro zystrı4 to vse jomy vıddatu (yvaga, bez vs'akoju vunagorodu! ja prosto yjavula sobı jakuj jogo zhax 4ekae to vse ponovl'atu z nawojy b'yrokratıejy!) to ı rozmova nawa byla num na duktofon zapusana, ı zystrı4 nawa na plıvky zn'ata, ta pıd kınez we ı grypa zaxvaty z Mura1 pıd'ixala. Potım ja za svoe dobro dovgo pojasn'vala 'de ta pru jakux obstavunax..' A jak tu ze zburaews'a organızovyvatu zıkavo? Mozhe v tebe ix za vunagorody ı vukralu?

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

Моя дружина позаминулого літа знайшла документи на машину і права вкладені в закордонний паспорт, був житель села за стрийом нижне синьовидне, правда без конкретної адреси, так як техпаспорт на іншу особу. Вислав листа без назви вулиці і номару будинку, але з населеним пунктом, просив щоб перезвонили, мав надію на то що в селі поштальйон всіх знає, і був правий. Перезвонив власник, домовились про зустріч і я йому просто віддав ті документи. Він хотів мені щось дати, але я відмовився сказав йому що то могло зі мною стати і я б не хотів такого і тому наживатись на чужому горі небуду.
    Ось така історія.
    п.с. я теж боявся що щось не те подумають, але все слава богу нормально.

• Подобається Подобається x 2
  8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Олександрі і Полу ріспект!!!!!!!!

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

У мене документи не крали - загубив я їх :sad: Мужик шо звонив теж запитував чи не крали, ну і вже тоді сказав, шо готовий зустрітися і віддати, але відразу нагадав за винагороду. Я боргу не лишусь, але...
    ЗІ. Десь читав, шо в випадках, коли з власника саме ПОТРЕБУЮТЬ певну суму, то це вже стаття, а моя добровільна подяка - це норма.

10. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Документи забрав. Ціна - 100 гривень. Надалі треба бути уважнішим.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мля, ти розкажи як все пройшло

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

ну 100 то не великі гроші то винагорода за те що не полінився і віддав а не викинув, слава богу що є ще добрі люди.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну я з тобою згідний, що віддячитися то є цілком нормально. Але коли людина вимагає тої винагороди, то замість подяки якийсь неприємний осад залишається... Неправильно це

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Можете мене лаяти, але... Була справа, що знайшов міліцейське посвідчення. По базі 09 знайшов властника і просто так йому віддав, він теж якось хотів мене віддячити. Відмовив. Як виявилось то посвідчення разом з гаманцем витягли карманники у тролейбусі. Знаю, яких бі пилюлей йому начальство наваляло за втрату посвідчення. :)

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Звичайно, що завжди треба віддавати просто так! Мені останнім часом везе на мобілки - за півроку знайшов 3.

1. В Києві, через годину подзвонили, я призначив зустріч, приїхала кобіта на джипі з двома вишибалами. Я віддав а ті сцуки сміються, ніби-то я їх настрашився і не просив винагороди. Розвернулися і навіть без подяки (!)поїхали. Знав би - запустив би той телефон в Дніпро.
    2. Рівне. Власник був просто вдячний, казав, що працює в будівельній фірмі і якщо т ре буде допомогу - завжди готовий.
    3. В Карпатах в Уричі знайшов посеред поля рожевенький жіночий самсунк. Далеко побачив двох дівчат, догнав, запитав. Одна з хвилювання і мацання по кишенях на питання якого кольору був телефон сказала "сірий, ой, тобто рожевий!" Я віддав, після чого вона фактично почала плакати, видно, для неї то було дуже важливо. Дякували довго.

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

12 листопада 1997 року на краківському базарі сперли партмане з доками та грошима (десь 300-350 баксів гривнями та доларами). Отямився біля машини коли помацав кишені, позаду піжон років 16 "мол проблєми ксіви стащілі, давай 50 баков помогу найті", на що я відповів "там було достатньо грошей щоб доки просто віддати і 2 долара вкупі, що були в партмане (як талісман носив), я потрачу більше грошей на відновлення доків, а 50 баків хрєн даду, я пішов за піжоном, мене обступили пацанів зо 5, віддали доки та 2 долора. Ось таку х..йню мав у рідному Львові. До речі у Львові подібних проблем багато мав, в Києві (тьху, тьху) за 12 років ні однієї....

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Як тішить, що Львів вже не такий :)

18. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Точно... тут зразу стріляють або взривають...:twisted:

19. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

В мене раз на Шуварі продуктовому витягнули барсетку... Літо, жара я стояв біля машини і гави ловив... віддали за два поповнення на Київстар по 100 грн.

20. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

За годину до зустрічі він позвонив і запитав чи влаштовує мене оплатити йому винагороду у розмірі 100 гриваків. Коли віддавав документи сказав, шо знайшов їх не він а сусід з моєї вулиці, а йому тільки передали віддати.
    От таких мля сусідів маю, шо стріляти треба :twisted:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)