Загубив документи

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Newman, 29 тра 2007.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    :bad:короче кажучи, не забивай собі дурним голову, бери 200 у.о. дзвони до знайомого ДАЙ і неси до нього гроші

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Не знаю за твою професію, в лікарів є в додаток до диплому ще сертифікат який дає право на роботу (не плутати з ліцензією), дія того сертифікату 5 років, після 5 років треба поновно перездавати. То саме з категоріями, через 5 років або перездавати на вищу або автоматично знімають наявну.

По темі - виходячи з тої постанови наведена вище цитата стосується осіб, "що працюють водіями",там докази управління своїм чи комерційним транспортом потрібні для безперервного стажу роботи. Але в твоїй ситуації також буде зафіксована дата загублення посвідчення і якщо перерва між датою загублення і бажанням відновити посвідчення буде більше року то автоматично призначать перездачу згідно п.26. Але п.29 -

29. У разі втрати посвідчення водія видається нове з
    відміткою "Дублікат". На період оформлення дубліката посвідчення
    водія видається тимчасовий талон на право керування транспортним
    засобом відповідної категорії на два місяці після складення
    громадянином теоретичного і практичного іспитів.

Як не крути але іспити треба перездавати.

ПС- не варто робити ілюзій про фіктивну крадіжку прав і підпадання під "Видача дубліката посвідчення водія замість втраченого у
    зв'язку із крадіжкою, стихійним лихом, пожежею, повінню тощо, якщо
    це підтверджено відповідними документами, проводиться без
    складення іспитів." Заяву не візмуть і навіть при дійсній крадіжці тебе переконають,що ти загубив права.

3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Так що знову висновок один - або здаш екзамен з надцятого разу, або готуй подарунок до Св. Миколая

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Та до здачі "паперів" я вже морально готовий. Просто думаю почекати тиждень - може подзвонять за винагороду повернуть. Вже й оголошення в "Ваш магазин" дав, і начитався про розвод "повернення за поповнення". Буде потім шкода, якщо повернуть, а я вже встигну поновити ))
    Питається - навіщо писав заяву в міліцію, лишні менінгіти, користі 0. Хіба якщо потім десь вспливе в нериємній історії моє посвідчення, то буде пісулька шо мол пропало раніше воно.

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    а оце дуже добре, що маєш папір,котрий доказує що в тебе їх немає. В житті всяке буває. А на рахунок повернення - як свідчить практика дзвонять в перші три дні. Далі труба, хіба прокинется в мудака совість і він підкине тобі вскриньку поштову

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну сьогодні думав вже починати робити тимчасовий дублікат. Приїхав в МРЕВ, народу реально побільшало, криза закінчилася чи що )))
    Але знайомий порадив не поспішати і почекати ше хоча б тиждень, бо є ймовірність що вернуть ( в що я вже не дуже вірю), мов буде шкода викинути гроші, а через пару днів обявляться. Вирішив послухати його, і почекати.
    Ще мав час і завітав у таку структуру як "Бюро знахідок". Мене там нічим не потішили і сказали що якщо приносять документи, то вони вже самі знаходять власників і за то не потрібно переживати.
    Для довідки - звертатися можна в такі днів та час : Пн.,Ср.- 13:00-16:00; Вт.,Чт.,Пт.- 10:00-14:00. Знаходяться на вул. Ст. Бандери на початку по правій стороні, вролі номер 6.

7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    на бюро знахідок мала надія, бо більша половина людей не знає що воно ще діє а менша половина знає що воно діє, але не знає де воно розташоване. Культура в нас не така, що знайшов, одразу в бюро, бо не дай Бог, тебе теж таке може спіткати. В нас треба випотрошити, поносити і тоді або викинути, бо "нафік не треба", або задзвонити і віддати за винагороду, і то коли є координати

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    може попробуй вивішати оглошення в тих місцях, де ти ходив.
    скажи, шо вод права на прізвище... вернути за винагороду, свій моб і чекай пару днів
    хотя то треба було по гарячих слідах робити... але все одно, радив би вивішати оголошення.
    ше можеш у ваш магазин опублікувати...

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    та він вже друкував і подавав, результату - нуль. Якби хотіли повернути, то зробили б це давним давно

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Оголошення подав ще в суботу, але воно там довго перевірялося і в понеділковий номер не попало. Буде аж в четвер.

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Гарячі новини.
    Не встиг номер "Вашого магазину" попасти в кіоски як вже дзвонили (з анонімного режиму) що "знайшли" мої документи. Я на тих радощах забув запитати за номер посвідчення, сторгувались на 200 гривнях. Поїхав на зустріч за 15хв, приїхав вчасно. Людини звісно не було. Через 5хв дзвонить з нормального номеру (380678350292) і каже що дуже спішив, але документи залишив в жіночки і скаже в якої, а гроші щоб я передав дистанційно через поповнення на 200грн ))))
    Тут я поняв що даром витратив свої півгодини часу і задав контрольне запитання на рахунок номеру посвідчення, або хоча б коли видане, він мол почав, чого я не питав раніше, зараз він не може подивитися...
    Чювак вирішив "зробитися добрим" і раз я такий підозрілий дозволив поповнити на 100грн зараз і на 100грн при отриманні посвідчення в руки. Я культурно пояснив що так діла не буде, а він сказав що передзвонить коли звільниться і документи будуть в нього )))

12. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Думаю, що вже не подзвонить, новий лохотрон придумали, однако!

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я теж так думаю, але раптом=)))

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    однозначно ЛОХОТРОН !!!

15. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    розрахунок тільки при зустрічі.

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Та я перед тим читнув в інтернеті і знав що як тільки звучить слово поповнення то на 99% це лохотрон :)
    Вчора подзвонили з Шевч. РВ щоб я прийшов і забрав якусь довідку.

17. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    довідку, про те що ти дійсно втратив документи, або довідку про відмову в провадженні справи:diablo::ireful1:

18. ENERGY

ENERGY Місцевий

Насправді ще простіше, дали довідку що я дійсно звертався по питанню втрати документів тоді то тоді і туди то туди ))
    Лохотронщікі не здаються.
    Вчора знову дзвінок, інший номер ( 38098нуль561495 ), але голос той же. І починає зі мною спілкуватися як вперше )).
    - Я найшов ваші права.
    - Супер, коли і де зустрінемся.
    - А що ви даєте за вигагороду.
    - 200 (кажу на тому на чому зійшлися минулого разу).
    - 300 (він знову добавляє сотню як минулого разу).
    - Добре, але скажіть номер посвідчення/дату видачі/повне прізвище імя по батькові.
    - Ну вони зараз не в мене, я не можу подивитися (наша пісня нарна й нова ...:mocking:).
    - Ну тоді взнайте і подзвоніть.
    Проходить десь година часу. Дзвонить знову він.
    - Ви .... (називає прізвище, імя, по-батькові і дату народження, що я його не просив)?
    - Так це я (здивований)
    - Ну от доказ шо вони в мене.
    - Ну мало лі звідки ви мої анкетні дані взяли, кажіть краще номер посвідчення:nea:.
    - Ну ви ж казали ПІБ, чого ви такий підозрілий, де я міг взяти ваші анкетні дані
    - Тоді добре, але передача грошей з рук в руки, ні про які поповнення мови бути не може.
    - Нє, так діло не піде, мені потім проблеми не потрібні.
    - Мені також гроші на вітер викидати не хочеться, кажіть номер посвідчення, подзвоніть тій людині, хай вам продиктує.:D
    - Раз ви такий підозрілий, то діла не буде, виробляйте нові (починає давити на жалость, хоя і впевнений був на 99% що то развод, надія десь глибоко починає капати на мозги "а може, а може...", логіка не здається:))
    - 300гроші не малі, можна ше раз передзвонити, і перепитати номер.
    Ще пару хвилин доводимо своє один одному і він ложить трубку. Голос той же приємний, культурний, на задньому фоні валає телевізор ))
    Потім до мене доходить що Прізвище і імя і дату народження можна легко пробити в ВКОНТАКТЕ/однокласніках. А по-батькові можна пробити або по домашньому номеру (який вказаний в контактах), або по обяві, там вказано що Ю. (а на Ю є практично одне чоловіче імя не рідкісне :mocking:). Спілкування проходило весело ( з мого боку), я отримував моральне задоволення від того я вік шось намагається мені шось довести :yes:
    Будьте уважні, злодії взяли сучасні технології на озброєння!:bomb:

Останнє редагування: 7 гру 2009
  19. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    це ще раз доводить, що в соціальних мережах потрібно лишати мінімум даних.
    А вичислити цей номер через знайомих мєнтів не пробував? Тоді гарний настрій, їм статистика

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Це зло і проіскі спєцслужб!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)