Це іронія чи я шось не зрозумів. Те що "Вконтакте" створені спецслужбами - ходять такі слухи, адже на початку в них не було ніякої реклами і невідомо за які ши-ши куплялись сервери і обслуговувався ресурс.
а ще спецслужби придумали аську, гугль, лінкедін, фейсбук, віндовс, всі інтернет-браузери, мобільний звязок... взагалі так можна дійти до того, що і фольцваген-клуб придумали інопланетяни то параноя тихо косить всіх нас а голі стіни в хаті слухають джаз (с) скрябін на початку нема реклами ні в кого, шоб була реклама, треба спершу стати популярним не такі вже й великі шиши, вклали тисячі, а зараз ресурс коштує багато-багато мільйонів
Народ розкажу свою гірку історію Була справа залишив барсетку в авто , поки повернувся вибили скло водія ну і вкрали барсетку з документами, викликав працівників міліції, брав довітку і.т.д. Прийшлося попасти в гроші і виготовити нові права, талон, та техпаспорт, спочатку дають тимчасові права , і техпаспорт, на два місяці -це вартує грошей біля 200 $ а потім і оригінал. Тобто поки була та вся катавасія і звернувся в бюро знахідок на степана бандери , тому що при виготовленні нових документів з бюро знахідок потрібна довідка що дані докменти незнаходились., так ось залишив там свій телефон на всяк випадок , виробив нові документи , а через три місяці мені задзвонили з бюро знахідок і повернули втрачені документи правда теж за винагороду 100 грн, офіційно тепер жоч є дві пари водійских поспідчень, ось такий гіркий досвід А суть в тому що бажоно звертатись в бюро знахідок , лишнім небуде.
Терпець мій увірвався чекати. Їздив в МРЕВ. Прийшлося типу "здавати екзамени" заново. Так шо дав 1450грн + добре шо ше медична довідка була дійсна. Мені ніяких довідок з ДАІ, міліції і т.п. брати не потрібно було, все входило в цю суму. А на наступний день після обіду прийшов і забрав "тимчасовий талон на право керування ТЗ", дійсний два місяці і при посвідченні особи (паспорта). Старий штраф талон залишили хоча по закону мали вилучати і сказали що при можливості можу підсунути в майбутньому його ДАІшникам при порушенні, щоб новий був чистий )))
А я 31,12,09 загубив документи на Ford Scorpio,я собі їхав ...-спинила мене ДАІ ....пока вони там документи перевіряли....потім сказали щоб сів до них в машину бо в мене термін страховки закінчився.....дав я їм пару гривень-документи мені віддали і пішов в машину ....поїхав дамой.....потім документи вже не знайшов(( ...поїхав на те саме місце де спинала ДАІ ......( нічьо вже там не знайшов).........вод такий Новий Рік.......
Пробуй знайти тих даішників, доки могли випасти в них в машині, або коли ти з їх машини виходив, або коли сідав в свою. Словом, я думаю що шанси знайти досить високі
Весною 09 року на шестірці коло арсеналу вкрали мені приборну панель + всі документи на шестірку + права. Зразу написав заяву на Мартовича з вимогою відкрити кримінальну справу по факту крадіжки. Історія тягнулась довго десь пів року. цих пів року іздив на довідці від поліцаїв про звернення по факту крадіжки + паспорт. Кожний місяць мені видавали нову довідку Даїшників відправляв до іхніх колег з розшуку. Поліцаї навідріз відмовлялись відкривати кримінальну справу. Прийшлось писати папери в прокуратуру. але в кінці кінців заставив їх відкрити кримінальну справу і видати мені довідку. По цій довідці мені відновили всі документи без перездач без грошей. Оплачені були тільки вартість бланків і ще якісь дрібні збори в сумі біля 90 грн. На кожну крадіжку радив би поступати так. Коштує троха нервів, але треба привчати поліцаїв робити їх роботу. За що платим податки.
Щоб не створювати нової теми, напишу тут Сьогодні на Сахарова після зливи втопив номер Що робити? Дублікат? Де?
Нарешті закінчилася моя епопея з тими правами і тимчасовими талонами. Проїздив я на тимчасовому талоні 8 місяців, практично через кожні 2 місяці їздив в МРЕВ і мусив продовжувати бо "не було" бланків водійських посвідчень. Замахався реально, весь час треба було з собою в машину брати паспорт. Так шо будьте уважні - слідкуйте за документами!
Всім доброго часу доби! Хочу поділитись своїм досвідом-може комусь буде потрібно. І так, вкрали в мене документи - "всьо пропало" "три кожаних куртки, 3 відеокамери імпортні, портсигара три"- права, техпаспорт, паспорт ГУ, страхівка "автоцивілка", гаманець з зарплатною карткою, 120 грн., 100 бакинськими тугриками-бо мав завжди про всяк випадок, купою карток на знижки в торговельних закладах, другий тел. дешевенький на лайф картку, ну там ключі (дякувати Богу не від машини), блокнот та інші дрібнички що можна покласти в маленьку сумочку типу барсетки. Тут маленький відступ-щось ті злодюги "обмільчали" своїми злоджюжними кодексами-от їх головний бандюкович-то хоч шапки в мужиків знімав, а ті в годуючої грудьми жінки сумку з їжею стирали-а в тій сумці барсетка була. А сталося це на озері в Задорожньому-возив дітей в Меденичі в зоопарк-до речі гарний, і близько 19 год. заїхали в Задорожнє-скупатись. Я поплавати люблю-колись за кавалєрки то озеро впоперек туди -назад перепливав, а потім вже загаряв, а одного разу навіть повздовж по діагоналі переплив. Ну так от, я раз скупавсь, кажу до жінки-будеш-вона-так, але тут мій "Шех-заде" молодший (8 міс.) захотів погамати цицю, я кажу-поки він гаматиме-я ще раз маленький кружок зроблю, ну і коли я другий раз пішов купатись, ті злодюги в жінки з під носа, точніше за спиною забрали сумку. вона зразу і не второпала-бо коли глянула назад-скотилась пляшка води-то сонце трохи її засліпило. Блін, не дарма мене жінка деколи Пашкою Загребельним величає -як почну про когось-"залізу" до 8 коліна по маминій лінії . Подзвонив в міліцію, в банк, щоб картку заблокували, дочекались оперативної групи, поїхали з ними в Миколаїв, оформили документи, дали на дорогу якийсь папірець-на всяк випадок якби ДАЇ зупинило, приїхали додому близько 23 год- голодні, старший син найбільше розстроївся: "мої кекси вкрали!!!" - ну самі знаєте, як діти люблять на природі поїсти. Тут висновок перший: тре напам"ять пам"ятати тел. банку-якщо маєте картки кредитні чи зарплатні, і тел. друга, чи когось хто б міг вам допомогти в нештатній ситуації.(наприклад вкрали і ключі від машини)-як в такому випадку подзвонити, якщо і тел. вкрали-в якому всі ці номери забиті? Все це відбулось в суботу. У вівторок після обіду подзвонили-"типу" знайшли (забув сказати що в сумочці була моя візитка), кажуть хотіли б винагороду, я з собою грошей не мав, кажу біля мене лише 100грн.- відповідають "не смішіть", домовились зідзвонитись на другий день. Я зразу 4-5 дзвінків до "знаючих людей"-скільки коштуватиме відновлення документів і скільки вартує "винагорода". Так от, всі знаючі люди як в один голос-відновлення документів 2000-2300 грн., вартує віддячити 100-150 бакинських тугриків. Це говорили люди які тим чи іншим боком причетні до МРЕО. На другий день взяв з собою гроші, чекаю дзвінка-не дочекавшись-дзвоню сам-на тому боці слухавки мужик морозиться (але голос я впізнав-той самий)-що вчора дав "тим" людям подзвонити, що вони до мене ще подзвонять. Чекав до четверга, в п"ятницю зранку поїхав в Миколаїв взяти довідки про викрадення документів-щоб почати відновлення, якщо не повернуть. Само собою "готував" розмову-якщо подзвонять-щоб торгуватись. Подзвонили в п"ятницю вечером, що типу знайшли-я кажу то ви до мене у вівторок дзвонили-кажуть ні, ми лише позавчора знайшли - вже забули що кому говорили, до кого дзвонили. Добре, кажу-що там є? відповідають: - права, техпаспорт, паспорт, ключі, флешка, записник, та всього багато (напевно мали на увазі картки на знижки, Метро). Кажу - дізнававсь, скільки коштуватиме відновлення документів, тому пропоную вам 500 грн. (з тим щоб десь на 800 грн. сторгуватись). Відповідають: - та що ви, Я:-а скільки хочете? - ну ми думали десь 400 вічнозелених єнотів!!! Я в шоці, дар мови в мене пропадає, всю промову, що "готував" коту під хвіст і вичавлюю з себе "та запхайте ці документи собі глибоко в те місце звідки геморой виходить". Понеділок був вихідним днем для державних органів(за 24 серпня-День Незалежності), тому з вівторка почав відновлення документів. Оскільки за місцем реєстрації я в Пустомитівському районі, тому дорога була туди. В останню мить згадую собі знайомого, який ціле життя (поки я його знаю) займається водійськими правами. Дзвоню, зустрічаємось, в результаті-йому на все про все треба дати 620 грн. плюс меддовідку і фото. Техпаспорт маю робити сам. За меддовідкою дзвоню знайомій-реально допоможе, але тут виявляється вона у відпустці і поїхала відпочивати-мушу сам іти і проходити. Нічо, за пів дня крім одного лікаря все пройшов, прийшлось на другий день приїхати, бо і фото треба було привезти. На другий день меддовідка була(це при тому що сам проходив і була купа людей на медогляди-напередодні вересня-кому до школи, кому у Вузи). вартість - 80 грн. з комісією банку + 5грн.-пісяти не хотів. довідку віддав знайомому, сам поїхав здавати документи на паспорт громадянина України. Оскільки в мене була довідка про викрадення документів платив лише мито - 34 грн + комісія банку-4, ну і звісно фото-23 грн. (термінове-10 хв.). Їздив без прав, без техталона-на свій страх і ризик, при собі мав лише закордонний паспорт, копії паспорта ГУ і копії посвідчення водія і техпаспорта(вдома були) ну і довідка з міліції про викрадення документів. Жінка мені каже-ті злодюги мають документи на машину-спокійно можуть нею "заволодіти" - я ж їх практично "послав". Але я не проживаю за місцем реєстрації-тому подумав можливо не знайдуть. І ось однієї ночі сигналізація моєї бібіки спрацьовує 2 рази. Нагнало трохи страху, зрозуміло-неспана ніч (машина стоїть практично під вікнами квартири), ранком заварюю собі чефірчику і вперед-в мрео-робити дублікат техпаспорта. Я чекав робити це після 1 вересня, бо сказали, що в зв"язку з введенням утилізаційного збору всі оформляють машини і черги там страшенні, але мусів їхати бо мав страх. Очікував десь на 1000-1300 грн. "влетіти", виявилось 455 грн. +50 на лапу, хоча міг не давати-казали розтонувати скло від водія і пасажира. За один день не вдалось-бо і черги великі були і не встигли поставити в базу даних про розшук техпаспорту-це з Києва приходить. На другий день приїхав, завершив все-отримав дублікат техпаспорта. Дзвоню знайомому-як там справи з моїми правами-каже що щось не може знайти де тре ще відмітки на заяві поставити. Сам іду на 3 поверх МРЕО -питаю, що для цього треба. Пояснили - все набагато простіше. Їду до знайомого, забираю документи, гроші, ну 100 грн. він собі залишив-все ж таки їздив-одна відмітка на заяві була. В понеділок МРЕО не працює, я за той час приходжу в 7 відділення міліції-що на Городоцькій, пишу нову заяву про викрадення документів (знайомий за мене написав про втрату за невідомих обставин), роблю 2 відмітки, а 3-тя є власне на другій заяві, що знайомий за мене написав. У вівторок приїжджаю в МРЕО (машини вже не брав), здаю документи:про закінчення курсів водіння (вдома такі документи збереглися), заяву з відмітками, меддовідку, квитанцію про сплату за дублікат-236 грн. всього з комісією банку, фото. Кажуть на середу, 17.30 прийти. Приходжу в зазначений час-виявляється тре розписатись в обліковій картці в 4 місцях-що ними правильно заповнені дані. Розстроєний-думав вже буду мати права. Розписавсь, сказали прийти в четвер на 17 год. - прийшов, отримав тимчасові права на 2 місяці. Ну ось і все. Висновок: 1. Тішуся, що не домовився зі злодюгами-бандюками (правда через їхню захланність). 2. Реально все вартувало набагато дешевше ніж "знаючі" люди говорили: Техталон - 455, права - 236, меддовідка - 80, паспорт ГУ - 34, термінове фото на паспорт і права-45 грн. і того всього-850 грн. ну ще можна до цього додати витрати на транспорт, 100 грн. знайомому, 50 "гексперту". По часу: меддовідку можна за пів дня зробити, техпаспорт за день, права 2-3 дні. На паспорт ГУ тре місяць чекати. Всі ціни актуальні на серпень-вересень 2013р. Якщо цією історією комусь реально допоможу-буду дуже радий. P.S. В страховій компанії виписали дублікат страхівки "автоцивілка". Не платив нічого.
Дааааа......... "бики" ше ті(вкрасти документи в жінки з дітьми), але у них нічого святого немає. Постав за їх здоров'я свічку в церкві.
Але таку на вівтар - щоб доки свічка скапає, бандюк здох! Сорки, не стрималася... Pushok, дякую, що поділився досвідом, хоча й гірким. При нагоді застерігаю народ: за останніми неофіційними інформаціями нашої доблесної міліції, в районі Епіцентру, МЕТРО, кол. Інтермаркету знов почалося знімання номерів. Так що заклепки рулять! Будьте чуйні!
Тре ще накатати заяву, що знаєш хто викрав принаймні телефони відслідкувати. Знайти не знайдуть(поки не заплатиш), але переполох сер бандюків наведуть.
Це що, бандюки знімають? а потім що? я знаю можна виготовити дублікат-це ж всього навсього жестянка. А вони їх потім на металолом?
Наскільки знаю, то якшо вкрали 2 номера зразу то треба перереєстровувати машину з видачою нових номерів і техпаспорта. Досить давно бачив по телевізорі передачу про чувака, який заробляв зніманням номерів з автівок. Так він, коли зняв 2 номера з машини, ховав їх в тому місці де і зняв (у подвірї, біля парковки і так далі). І коли отримував дистанційно винагороду просто казав власнику, де знаходяться його номера.
Точно так само зробили моєму рідному братові на Збоїськах - заховали в корчах поряд з автом. Він дзвонив до того гімнюка, торгувався, а сам ходив і шукав - знайшов. +1 - holubets Якщо знімуть обидва номери, то тільки перереєстрація... До речі, нині на з"їзді цю тему перетерли...