Всім привіт!Я новенький!Звати мене курортний роман.Два тижні тому став власником мрії всього свого дитинства Гольф 2.Скажу відверто купував авто для дружини,жеби небрала мого бобіка(я фан 4х4),але коли гнав машину домів,як то кажуть щось защемило в душі і в одному місці заграло дєтство і тепер хочу робити апгрейд даному шедевру автомобилестроєнія Думаю ви мене підтримаєте і підкажете! Доречі я зі Львова! Слава Україні!!!!!!!!
Доречі,цікава ваша думка!!!Я замовив на гольфа гур.Може підкажете якогось нормального майстра щоб поставив,бо фізично сам тим займатись на разі неможу(брак часу).Неподумайте що немаю до кого звернутись,але як практика показує чим більше ти з майстром на ТИ- тим дорожче і частіше ти в нього!Дай постійно він типу добре робить що бере твою машину робити(при цьому забуває що від таких клієнтів йго сімя живе)
Ну давай попробую познайомити тебе зі своїм СТО може сі вдаст? га? О67 7731177 Дзвони якшо шо і ГУР поставипо і розвал зробимо і пива поп'ємо...
Здоровенькі були. Мене звут Святослав, купив се фіру Vento принімайте до клюба. Тойвово тему надибав тілько сьогодні :D
ну понятно, прізвище таке цікаве., але не розумію, чого своє ім'я і прізвище писати з маленької букви.... або вчителі недопрацювали, або самоповага відсутня, або взагалі пох..j.
Злий жарт добрих батьків)) Пропоную голосування, хто вважає, що це реальна особа, а не ще один Бібер? Я схиляюсь до останнього. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Всім доброго вечора! Нарешті аж зареєструвався. Не підкажете, де б добути клюбну наклейочку по можливості?