Акумулятор

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 17 гру 2006.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    о напевне віконце...якщо посередині віконця зелене то все добре...якщо біле - посередині червоне то доляти води... якщо червоне посередині біле - то розряджений

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Якщо їхати від Чорновола по Під Дубом до кільця, то далі повертаєш на право(на Джерельній) не доїзджаючи мосту повертаєш знову направо і у дворі прямо в кінець, там запитаєш.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Дякую - показує зеленим - значить все добре, поки міняти не буду (хоча "прикурювач" куплю про всяк випадок - як не собі то іншим допоможу) ;)

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Краще трос буксирувальний... Знайомий дав прикурити і попав на заміну генератора. Казав більше не дасть і мені радив не давати. Краще смикнути або штовхнути.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ага, смикнути чи штовхнути на електронному автоматі :)

Ну і не всі прикурюють без включених фар і інших споживачів ;) щоб посадити генератор.

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так то воно так, але не потрібно забувати що цей індикатор показує стан акумулятора тіки на тій банці навпроти якої розташований... Так шо краще час від часу відкривати і дивитися шо там, якшо є підозра.

• Тупо Тупо x 1
  7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я як даю прикурювати, то знімаю +клему зі свого акамулятора і тоді прикурюю

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ключ на 10 з собою возиш? І взагалі тре знайти десь інфу як правильно "прикурювати". Мо де вже обговорювалось тут?
    Ага знайшов - ось тут

Останнє редагування: 1 лис 2010
  9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Взагалі то вожу. бо їздити зовсім без елементарних інструментів якось стрьомно

10. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Можна попробувати зробити десульфатацію пластин, якщо аккум не дуже дохлий то це ще трохи продовжить срок експлуатації на кілька місяців.
    Я ще б порадив заміряти струм "утечки" на самому авто, тобто можливо щось при вимкненому запаленні садить аккум. Для вітчизняніх авто цей струм в нормі 0 мА. для іномарок 0,08-0,12 мА

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Прийшлося змінити АКБ, оскільки зовсім сів і то протягом 3х днів :sad:
    Купив новий Varta Silver 61h.

Причому був на Bosch сервісі (той що на початку Кульпарківської), хотів взяти акум бош чи варту в них (оскільки після перевірки вони сказали що мій відновленню не підлягає), і запропонували мені єдиний вартівсьий акумулятор (бошівських у них не було, навіть на складі), за яким їздили пів дня і в результаті так і не знайшли, і запропонували мені... АКБ вітчизняного виробництва :bad: Коротше, мені самому прийшлося шукати нову АКБ - знайшов і на 100 грн дешевше ніж вони мені пропонували... Старий акум.. викинув на смітник :sad:

PS. Струм споживання моєї машини (на сигналці) 0,108 А - виглядає що в нормі.

Останнє редагування: 16 лис 2010
  12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Даремно. Можна було здати. Цін не знаю зараз, але до мене самі підходили в гараж, питали за старий акум. 50 грив давали рік тому. А ще деякі магазини беруть старий і дають знижку на новий.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    саме так. наприклад на Зеленій я купував новий, а старий здав. Ціни від 60 грн.

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    60А акум можна здата за 50-60грн.

15. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Закінчую конструювати новий десульфатуючий автомат, по закінченні можемо проексперементувати. Взагалі не бачив ні одного фірмового пристрою для десульфатації, більше для розводу кліентів)))

16. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Мені ті 50-60 грн не окупляться :) Щоб поїхати в той магазин чи сервіс і там здати той акумулятор, причому, як правило, вони працюють в мій робочий час, а потім вже закриті - то я більше втрачу грошей на роботі і за бензин, щоб взяти ті гроші за стару АКБ.

Останнє редагування: 16 лис 2010
  17. kym

kym Аксакал

a 100
    Марна справа.Якщо в АКБ посипались пластини і на дні створили 1-2 сантиметровий зкамянілий осадок то нічого вже АКБ не поможе... якщо осадку нема то АКБ і так працює... а злапати момент коли осадок тільки утворюється практично неможливо.

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Колись один старий електрик сказав(мій вчитель, з технікума): щоб акум служив довго, потрібно щоб авто заводилося з пів-дрику. То на батьківській тавріїї вже 8 років крутить ІСТА.

19. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Я вам відповім як випускник ХИРЕ, що ваш вчитель ніфіга вас не навчив про сучасні авто, та і ІСТА саморозрядкою за 8 років би в кому впала би))))

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я привів факт, а кому вірити то твоя власна справа.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)