Відповідь: Допоможемо діткам? Хто тут на місці, то зробимо таким чином, я знімлю гроші тих хто згоден а хто схоче докласти, то вже перед тим як Орест , чи всі ми, поїдемо ДОПОМАГАТИ. Але якщо хтось хоче, то може поповнити рах, пишіть в приват!!!!
Відповідь: Допоможемо діткам? Упс. Сорі. Значить докладу. Додано через 11 хвилин Допомагати приїдемо разом, але тебе, як головного фінансиста, буду просити про калькуляцію суми станом на зараз. Усі деталі є в цій гілці. Дякую.
Відповідь: Допоможемо діткам? Наскільки я зрозумів: Travel - 100 + обіцяє 150 MARTINI - 250 Scirocco - 250 обіцяє 250 svistun - 100+обіцяє 150 Pol - 200 Відсотки від грошей 157 грн. Разом реально 1057 грн. Разом з обіцянками 1607 грн. Вроді все правильно!!!! Якщо ні то виправте.
Відповідь: Допоможемо діткам? Поправка Travel - 100 + обіцяє 150 MARTINI - 250 Scirocco - 250 обіцяє 250 svistun - 100+обіцяє 150 Pol - 200 Бейліс - 200 + обіцяє ? Олег М. - обіцяє ? Відсотки від грошей 157 грн. Разом реально 1257 грн. Разом з обіцянками 1807 грн. Вроді все правильно!!!! Якщо ні то виправте.
Відповідь: Допоможемо діткам? Я думаю, що не треба рахувати хто скільки обіцяє. Треба виходити з того, скільки вже є
Відповідь: Допоможемо діткам? Повністю Згідний, але якщо народ хоче то я непроти написати. То Олег М. як тільки перерахуєш одразу мене повідом, щоб я перевірив чи поступили!
Відповідь: Допоможемо діткам? ЧИТАТИ ВСІМ! VW КЛУБ І ДОБРОЧИННІСТЬ Налагоджено простий і зручний спосіб збору грошей. У нас є клубна каса і багато із нас готові свій внесок переадресувати на доброчинність. Але тут наші думки не єдині. Дехто вважає , і цілком справедливо, що раз ми колись скидалися на певний клубний проект, то ці гроші повинні піти саме на нього, нехай навіть це буде не в найближчому майбутньому. Тому я пропоную поки що ту касу не чіпати. Хто скільки може, вносить запропонованим вище способом гроші на електронний рахунок. А вже якщо ця справа піде нам не дуже, тоді поліземо у клубну кишеню і візьмемо звідти стільки, скільки нам не вистачатиме.
Відповідь: Допоможемо діткам? Звичайно, що для того це і робиться. Тільки от Мартіні певно забув дописати...
Відповідь: Допоможемо діткам? це лише моя пропозиція. Якщо хтось наполягає на переведенні його грошей з клубної каси, то так і зробим, це нормально. Я лише запропонував простий спосіб збору грошей. Додано через 13 хвилин Оресте, розкажи, які потреби є ще в тієї родини, можливо вдасться залучити ще кошти і не лише комп організувати
Відповідь: Допоможемо діткам? :mrgreen: Ви що мене розвели:mrgreen: Перепрошую, але 500грн. чітко направляв на допомогу діткам, туму прошу перевести кошти на доброчинність.
Відповідь: Допоможемо діткам? Чого розвели? Те, що внесено діткам, те діткам і дістанеться, так шо за свої 500 не переживай , велика тобі подяка за те, що відгукнувся. Тут йдеться про гроші, які були внесені на клубний проект (машину для гонок). Я цілком розумію тих, хто не хоче ці внески переадресовувати на іншу потребу. Скидалися на одне, аж тут раптом з"являється щось геть інше. І якщо частину грошей зараз ще й перевести на доброчинність, то прорект нашого драгстера, який і без того такий туманний, взагалі зникне з горизонту Я згоден, що мухи треба тримати окремо від котлет тому пропоную збирати ті гроші окремо. Але якщо хтось розчарувався (і це зрозуміло) у клубному проекті, то має повне право переадресувати внесену суму. Сподіваюся, тепер зрозуміло?
Відповідь: Допоможемо діткам? Про "розвод" пожартував, все зрозумів! P.S. Якщо клюбна машина робитиметься на платформі Scirocco;-) то теж внесу свою частку
Відповідь: Допоможемо діткам? Проект драгстера зник з горизонту вже рік тому через невпевненість та недостатню активність клубчан. Мартіні, раджу в новій гілці написати для чого саме збираються гроші. я все вже описував. Хто бажає перечитати, тисніть тут
Відповідь: Допоможемо діткам? Вибачте що так довго не був присутній на Форумі, просто були проблеми з нетом, але я вже тут.