Яка почерговість проїзду? 2(уточнено і доповнено)

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем McAr, 24 жов 2009.

?

Хто має перевагу

Голосування закрито 23 лис 2009.
  1. 1-Червоне авто

86,8%
  2. 2-Синє авто

13,2%
  1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так, МсАр, нажаль так воно є тому ми тут і сперечаємось.
    Я так розумію ти права не купив і знаєш як на розворот заїжджати... а ну ка розкажи нам і обгрунтуй чітко хоч якими небудь посиланнями на ПДР чи інші документи. Тільки не треба казати як Мартіні "Інструктор сказав - я так і їжджу" і зсилатися на трикутнички які далеко не всюди на розворотах намальовані.
    Тут я взагалі нічого не зрозумів. А ну ка проїдь перехрестя Любінська-Виговського з Любінської на Виговського в сторону Південного тримаючись правого боку.

Коротше ми дійшли до того що розворот це те що потребує розяснень і не описано однозначно в правилах і пропоную не продовжувати цю тему без будь яких цитат чи посилань які можуть підтвердити думку автора, бо на кожне IMHO може бути антиIMHO.

2 МсАр - якщо тебе ця тема дійсно дуже цікавить пропоную тобі цю ситуацію описати і відправити заказним листом в МВС за розясненням так як це зробив колись я. В такому разі у тебе буде чіткий папір в якому буде вказано як викоонувати розворот і як себе вести на кн.Ольги. У любому розбирательстві з ДАЇ і тд у тебе буде вагомий аргумент проти якого їм не буде що протиставити.
    Заодно і нас навчиш.

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Часом екстрасенсом не працюєш? Якраз хотів запитати в тебе як то все оформляти і на яку адресу висилати.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На даному перехресті розворот і поворот ти маєш здійснювати з лівого ряду, до чого тут правий бік:pardon:

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Вчу, закинув питання про перевагу на Тюнінг клуб, дискусію подібні до наших.
    http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=13112

і отримав цікавий допис
    "Все уже украдено до нас" (С)

http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=2920602&page=0&fpart=1&vc=1

Сдается мне, что это тот же перeкресток. [​IMG] Там даже есть скан документа из ЦБДД, который говорит, что преимущество таки у синего. Правда, парень запостивший этот скан, говорит что некоторым сотрудникам ГАИ такой документ не указ.

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=13112&start=30

• Подобається Подобається x 2
  5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    "Что и требовалось доказать"
    О! Ну все! Супер! Дякую McAr за актуальну тему і за її розкриття.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)