Співчуваю. Слава Богу - живі. Б*я доламав би останні кості, що лишились цілими, повільно, з насолодою, задоволенням, всім трьом. Із за таких вот дол****бів потерпають, в гіршому випадку гинуть невинні люди.
На трассі я завжди пристібуюсь, а в місті іноді забуваю. Якби був пристыбнутий то и струсу не було б і лоба на шили... Який там їм кістки ламать, я тоді думав, щов все запрокотолювали вірно, а з мене ще і винуватця не зробили. Була б Део чи ВАЗ, то я ще грудну клітину об руля зламав, а так дякувати Богові тільки 2 шви і струс мозку.
Чесно кажучи у вроки/пороблено і всякі казочки не вірю, але дивно стає...мабуть так мусило бути...головне, що живий...купиш собі ще крутішу тачку, в цьому впевнений і бажано VW =) Удачі тобі! Не розчаровуйся, не в металі щастя..
Давно переконався що робити машину в неділю чи в свята (різдво як не як), може зробити тільки гірше. Добре що всі живі. А як з виплатою відшкодування? Повернули вже гроші? Бо в мене знайомий попав в ДТП на Г2 (Повертав на трасі і після зупинки його догнав Т4, Гольф ремонту не підлягає, злетів в рів, знайомий від удару в зад поломав сідушку і опинився на задньому сидінні) і ніяк страхова не може повернути.
Винуватець вже її купив, я не очукував, що він зробить це так швидко. Я вже придбав іншу машину http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7796