Проблема з мотором, вгадування по симптомах

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем scrap, 29 чер 2017.

1. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Passat b3, 1.8 бензин, інжектор, 1990 рік
    І як ти вірішив проблему?

2. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Я так само на днях був в автосервісі, нічого доброго не сказали. Стробоскопа в них нема, димогенератора нема, раз в мене немає діагностичного розєму то шукати в чому проблема вони теж не будуть. А потім сказали що можна побавитися, але в них дуже багато машин і роботи.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Більше ні ногою в такі сервіси. Ще скажи де той сервіс щоб на крту поставити і щоб інші туде теж ні ногою.

4. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Це точно, я вже не памятаю, коли зустрічав людей, які захоплюються своєю справою

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    VW Golf Country Chrome Edition

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Завтра дам 2 номера майстрів які хоч приблизно розуміють як воно робе і можуть хоч щось зробити. Ореста з Левандівки і Андрія на китайській стіні

7. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Добре, наперід дякую

8. Пласмаса

Пласмаса Початківець

У мене замість дмрв, стоїть безконтактний дпдз від ланоса і він показує завищені показники, на старому дмрв так само було. Я пробував, перекривати шланг на ксхх і показники на дмрв ставали в норму, з чим це може бути повязано, може якісь поради будуть.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Читав про таке. Навіть думав собі вкарячити
    Саме тому і не вкарячив.
    Ну напевне з тим що лопатка росходоміру пропускає забагато повітря в систему бо КСХХ підклинив і не закривається повністю. Ти його руками перекрив і повітря йде менше, от і показники зменшуються. Але то все вилами по воді. Завтра буде консіліум - побачим.

10. Пласмаса

Пласмаса Початківець

В мене була проблема з ксхх, сьогодні ця проблема вирішилась. Справа була так, він то працював то не працював, я його промивав нічого не мінялось, думав фішка на ньому погана, замінив на іншу фішку і тут він взагалі перестав подавати ознаки життя, тільки коли вдіваєш і скидаєш фішку він клацав. Виявилось, у мене 2х контактний ксхх, на ньому на самому розємі намальований плюс і мінус, коли я поміряв яка напруга подається на ксхх то замітив що дроти на фішці перекручені, тестер показував, мінус 11.75 в., тобто я підєднював живлення на ксхх на оборот і через це він не працював і стара фішка виявилась не добра. Сьогодні поміняв місцями контакти на фішці і все запрацювало, появився знайомий звук і вібрація, датчик ожив. На цьому проблеми не закінчуються, але проблема з ксхх вирішена, можна рухатися далі.

• Подобається Подобається x 1
  11. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Консіліум це добре)

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Бгг. Таки я "навангував", як каже Дизель, що КСХХ був заклинений (і схоже що у відкритому положенні). Ну пиши ще, що там в тебе не добре :)

13. Пласмаса

Пласмаса Початківець

На рахунок безконтактного дпдз замість дмрв у мене просто не було вибору, тай я собі подумав, що нічого не втрачаю, ціна питання 190 грн, можна найти і дешевше той датчик, переробляти нічого складного. Але як на мене обороти стали стабільніші.

14. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Так ти був правий, він постійно був відкритий

15. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Розхід палива великий напевно через дмрв і якість повітряно паливної суміші мені здається що погана. Машина помалу розганяється, якщо дати газ у полік то вона повзе, доводиться по педальці нажимати відпускати і знову нажимати. І з тормозами теж проблема, виявилося що пробитий вакуумний, але на віть без вакуумного все одно педалька провалюється, доводиться підкачувати. Міняв всі ремкомплекти супортів і колодки. Добрі люди підказують що може бути проблема, в народі називають «колдун». Тормозна не пропадає, прокачував три раз по різному, бульбашок ніде не має.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Пробитий вакуумник то вже неврахований підсос повітря. Лямбда чує що в суміші забагато кисню і пробує налити бєнзи, але то все толком не горить і получається що розхід великий а воно не їде. Закрути поки що гвинт СО до упору напевне щоб зменшити повітря поки воно з баняка сосе. Але взагалі то устрани підсос а далі будем думати.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

17. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Я покищо катаюся без вакуумника, я його відключив, а лямди і каталізатора в мене нема, мотор PB 115 к.с. в природі немає.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Як це повний електронний інжектор лямбди не має!? Ти мене не дури. Все він має. А те що вона в тебе відключена за бачком охлаждайки то вже інша справа.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

19. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Може і немати. Глянув в етці - РВ штатно йшли без каталізатора, тоді і лямбди вроді не ставили.
    Лямбда ставилась коли опційно дооснащували каталізатором.

upload_2018-2-16_9-45-3.png upload_2018-2-16_9-45-43.png

20. Пласмаса

Пласмаса Початківець

Я тебе не обманюю, к книжці пише що різниця між моторами PF і PB ,тільки в тому що на PB немає лямди і каталізатора

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)