Щось не працює???

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем Словотворець, 5 тра 2006.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Заходиш в ПП, там навпроти кожного повідомлення можна поставити галочку... потім, внизу, є такий собі вибір "Позначені повідомлення: " - от там вибираєш "видалити" і тиснеш мишкою на напис "зробити Х".

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую, MARTINI!

Дякую, bass!

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Шановні адміни, скажіть це лише у мене в темі про опитування використання пасів безпеки(http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=154666#post154666) саме опитування (точніше варіанти відповіді) відображаються "ієрогліфами", чи то по причіні що я вже колись голосував (просто непам"ятаю). Наперед дякую!

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ні. Причина в тому що кодування тексту варантів відповідей не співпадає з кодуванням сайту/сторінки. UTF8/Win1251.
    Тому прохання до адмінів виправити цю несправедливість.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    колись під час одного із "переїздів" глюкнуло кодування форуму. Глюк виправили, але не помітили що в опитуваннях він залишився. Тому в деяких старих опитуваннях бачимо такі крякозябри

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    +1
    У мене така ж ситауція

:i-m_so_happy:

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це не в тебе, це на форумі :)

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Не зберігає налаштувань форуму, а саме налаштувань текстового редактора. Завжди тепер простий текстовий редактор...

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    +1 аналогічно

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    і давно це?

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    У мене десь пару тижнів.

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    просто вчора попробував після допису bass і виявив таку ж штуку

13. Netmisha

Netmisha Початківець

Passat B4
    Не можу створити жодної теми в всіх розділах крім Автобазар
    Добавляти повідомлення в вже створені теми я можу!
    В чому може бути проблема?

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У мене вчора чи навіть позавчора засвітилося, що маю одне повідомлення від форумчанина. Хотіла зайти, а там тільки його нік (і можна зайти тільки на його профіль). Він каже, що писав мені повідомлення, але ніякого листа від нього нема, а інфа про те, що отримано нове повідомлення, так і світиться. Чи не поворожив хто? Тьфу-тьфу-тьфу!

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    у мене недавно теж таке було, отримав ПП, дивлюся, а заголовка, по якому клікати, нема. Виходить або автор замість заголовка забив туда чи пробіл, чи якісь хитрі невидимі символи, відповідно прочитати таке ПП "неозброєним оком" неможливо. Я прочитав його у себе в пошті, оскільки всі отримані ПП мені пересилаються на емейл.

А ПП часом не від товаріща Bod9 було? Спитай його, шо він ввів у поле "заголовок"

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ні, не від нього. Але спитаю свого таємничого дописувача, що він там у заголовку нашкрябав )))

ПиСи. Але, незалежно від того, що він мені відповість, - що? нема взагалі шансів обнулити той лічильник нових повідомлень, щоби він надармо мене при кожному новому включенні не тішив, що тіпа хтось мені написав...

Останнє редагування: 18 лис 2012
  17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    навіть якщо він і ввів "хитрий невидимий симфол" - то символ має бути в окремому рядку. Тож, це таки баг форуму, а не пробіли в темі.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    для початку розкажи, які символи ти вводив замість заголовка, будем дивитись

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    видали це повідомлення. А Кіта попроси шоб повторив його ше раз, але з нормальним заголовком

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а я звідки знаю шо там було написано ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)