флуд, який не стосувався ані сексу ані vw. Думав перенести сюди, але зрозумів що це нудно буде навіть тут читати. Тут плюси не працюють
На прохання публіки дописи відновлено. Їх можна знайти тут Будь ласка, слідкуйте за тим, де смітите, це наш спільний дім а для відходів ми збудували навіть цілий колектор.
Занадто добра в нас адміністрація, мало модерує, адмініструє... Народ став якийсь дуже розбалуваний, нєрвний і інфантильний, сприймає жовту чи червону картку як смертельну образу і при цьому ше й зразу вважає, що це його за інакодумство вирішила підступна адміністрація забанити Насправді від жовтої картки так само далеко до бану, як івано-франківській трасі до німецького автобану З такими людями прикольно революції робити, але якщо ми хочем щось будувати (а ми ж хочемо!), то варто конструктивніше поводитися. Чортопхай, чого ти? Ну отримала гірчичника, і шо? Мало б навпаки душу зігріти Піс!
дякую догадався і вчию то сторону теж ане в мене не гірчичник а ПІХУР від нього комплекту таких недуже нехочу
MrWolf777, будь-ласка, користуйтеся якимось нормальним перекладачем української мови, хоч принаймні тим, який знаки пунктуації сам пробує розставляти... Бо ніц незрозуміло з ваших дописів.
Так як тема для флуду запитаю тут. Сьогодні стрибаючи по темах форума побачив що наш одноклубник ROS отримав "баню". Це так? Чи в мене форум "завис"?
Все олрайт, всі живі-здорові, навіть хто заходив митися, той давно вже чистий, навіть якщо глючив форум то вже перестав. Скоро весна!
О, а давайте тут пофлудимо про Донецкого. А щоб йому не було образливо потім відразу про мене. Сайдьот?