Так намерзло нині льоду на шклі, що на двірники зіпсувалися (( Відклеїлися резинки що шкрябають по шклі.
З наростанням напруги навколо Північної Кореї дещо замислився над питаннями - що як почнеться протистояння за участю США - Півн.Корея, не обов'язково зачіпаючи наш регіон. Які варіанти розвитку подій, в кого які думки?
Тут є два варіанти ядрьоний і не ядрьоний. В першому випадку всім тапки. Бо якщо просічуть що стартанула міжконтинентальна ракета і траекторія націлена на США тоді стартує "атвєтка" зі США, а це призводить до запуску ракет зі всіх "кому нє лєнь" бо якщо бабахне то погорить фся єлєктроніка і не можна дати "атвєтку" - карочє, як вже казав, всім займати кращі місця на цвинтарі. В другому варіанті пн.корея шмальне з артилерії і фсяких там точок У, що їм московія надавала, по пд. кореї а з неї ніїфіга сі не лише - типу "хоч піндосам не наваляли зато одвічних злих сусідів накажемо" Ну а піндосам прийдеться зачищати залишки "мирного" населення пн.кореї, бо інакше нізя, вони ж бо волосся на собі готові рвати за їхнього кімченина, так само як московити за свого хуйла.
Розвиваючи думку... доблесним китайцям ні до чого гамериканські війська коло самого кордону. І ще - при всьому жебрацькому становищі населення Півн.Кореї - ніхто з нас насправді не знає, які грошиська економіки кндр крутяться в китайських банках. Тож..... - дрібними партіями, щоб не привертати увагу, не більше як 10 мільйонів за раз, китайські китайці приєднаються до дивного, та все ж брата по розуму..... Кім згідно з ідеологією чучхе запросто розповсюдить свій арсенал по найболючіших точках ненависного західного світу. Мовляв, на дно разом зі мною. Раша традиційно відправить іхтамнєтов полюбасу. У перемозі гамериканських Штатів та союзників врешті-решт сумнівів нема, та скільки триватимуть війнушки і які життєзабезпечувальні комунікації будуть уражені... Хто в курсі, які запаси варто мати на випадок? Ну крім білої простині, звісно... : - ) : - /
Для тих хто в танку то він тим більше нафіг не потрібен . То так щоб він був вкурсі що він улавімий і фільтрувався де потрібно.
Якщо хтось купував на Шипшині щось останнім часом, чи використовували картку Фішка? Я робив замовлення в їхньому інтернет-магазині, при цьому вказав номер фішки в потрібній колонці, також наголосив на цьому коли вже прийшов в сам магазин. Результат - нуль, не нарахували нічого на фішку.
ну що ж? вийшов я з місячного бану, але пролетіло цілих два місяці, бо шось забув за той форум ))). як ви тут? ніхто вас не щімив і не ображав, поки мене не було? а чи скучали, ви мої шановні, за Дізельом, чи пох..й? то всьо фігня, я вже знов з вами.... але, хіба би якісь лихі сили поскаржились на мене.
То що, з нового року їхати не більше як 50 по місту. Комусь важко буде дотримуватися? Я часом не помічаю по рівній дорозі, як мій Кадічок розганяється до 70 в місті, бо їде досить тихо, а як помічаю то скидаю.
нармальок! всьо пучьком, всьо в процесі, за період бану троха маю позитивних напрацювань, але то ше не зара, десь за місяць-три.
Народ, всім привіт! То як швидко розморозити вікна в таку погоду? Я змітаю ззовні що можу і сідаю заводжуся, включаю пічку на обдув лобовухи і пробую шкрябати скребком з внутрішнього боку. Десь хвилин 5-10 і можна їхати помалу, бо все одно ще тільки частково видно. Маю псикалку з розморожувачем скла, толку з того, воно само замерзає зразу коли попсикаєш. Є перевірені способи скорше розморозити вікна?
Краще не розморожувати а не заморожувати) Приїхав, відкрив двері, перевітрив машину шоб все остигло і тіки тоді закривати. А загалом замерзає бо волого всередині. Значить десь вода є, або фільтр салону або шось таке