Думаю чи варто ставити денні ходові вогні. Щоб включалися автоматично тільки при заведеній машині. Поки що не знаю, які можуть бути мінуси.
можна через ваг-ком зробити щоб світило ближнє світло коли включене запалення (габарити, підсвітка панелі приладів і номерного знаку при цьому будуть вимкнені) якщо є протитуманки - то можна зробити щоб світили тільки вони також цим же ваг-комом можна зменшити яскравість, щоб збільшити термін служби ламп.
Хто знає скільки візьме ауді а6 2.5 тді по трасі на 100тку??? А то бортовик щось не показує розхід???
Залежмть скільки тапку давити. У мене на крейсерській швидкості (95 км/год) брала 4.8л. Якщо їхав 110 тоді 5.4л, якщо 130-140 тоді 6.5. То коли була повністю завантажена псажирами і серднім багажем з включеною клімою і фарами.
Може ще хтось знає де купити дп подешевше. А то це мій перший дизель є багато питань і так мало відповіднй
не шукай дешевого дизеля, шукай якісного. тема про пальне вже не раз порушувалась. шукай саме заправку, де пальне є якісне і твоєму двигунцю буде добре.
Тобі хочу я побажати Ніколи не сумувати, У пробках довго не стирчати, У ДТП не потрапляти, І аварій не зустрічати. Завжди дорогу знати, І постового не зустрічати. Права, техпаспорт не втрачати, У любові і щасті потопати, Проблем з фінансами не знати, Отож вітаю всіх з наступаючим! З Новим Роком!!))) Всіх благ)))
Христос народився! Питаю аби побалакати: чи бувають якісь приколи, коли пересідаєш з автоматичної коробки передач на автомат?